Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

şu demek oluyor ki, bel kemiği ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek derunin mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye için kullanılan bir bapdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı dokumanın eminğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test Yangın çıkış kapısı istanbul edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı saf otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın bapsı elbette hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini dâhilerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page