Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj ihya çhileışmalarımız vardır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şartı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Dargın'un bedeninde meydana getirilen incelemede bile sol bacağından 1 kurşun isabet etmiş olduğu ve atardamara mevrut kurşunun dem kaybından ölüme illet olduğu belirleme edildi.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Tehlikeli sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen üs aktif kapının öfkee peklik seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak bünyeda olmalıdır.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe tatminkâr şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat hizmetlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha sağlam bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı bilim Yangın Kapısı alabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler ayn önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sadık bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kanatlar ortamında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page